...mert felelősséggel tartozunk!

Piatkó Kira

A 8 éves Kiránál vesedaganatot diagnosztizáltak, emiatt 2016. decemberétől több mint 4 hónapot kórházban töltött. A Wilms szindrómás kislány kórházi ellátását és gyógykezelését Alapítványunk anyagilag támogatja.

Húsvéti élelmiszerosztás

Húsvéti élelmiszercsomagot ajándékozott 500 józsefvárosi családnak a Keszthelyi Alapítvány a Mosolygó Gyermekekért a VIII. kerületi önkormányzattal együttműködve.

Karácsonyi élelmiszerosztás

1200 rászoruló családnak, közel 11 tonnatartós élelmiszercsomaggal segített Karácsony előtt a Keszthelyi Alapítvány a VIII. kerületi önkormányzat együttműködve.

Ács Ricsi

A 9 éves Ricsi egy a 17 millió ember közül, akit újszülöttkori agykárosodás ért. A Keszthelyi Alapítvány támogatásával a Borsóház Nemzetközi Intenzív Terápiás Központban segítik Ricsi fejlődését.

Pestovics Vivien

Az életvidám, kedves kislány egy súlyos, gyógyíthatatlan genetikai betegségben szenved. Vivien naponta 25 féle gyógyszert szed, mindennap hősiesen küzd az életéért, számára minden egyes nap ajándék. Alapítványunk Vivien gyógykezelését anyagilag támogatja.

Fritz Máté

A 2013-ban koraszülöttként világra jött, később oxigénhiányos állapotba kerülő kisfiú fiatal kora ellenére nagy megpróbáltatásokon megy keresztül. A különböző terápiás kezelések mellett hatalmas akaratereje és hihetetlen élni akarása a kulcs a fejlődéséhez. Alapítványunk Máté gyógykezelését anyagilag támogatja.